Algemene informatie

 

NHG geaccrediteerde praktijk

Wij zijn een jonge en enthousiaste huisartsenpraktijk die volop in ontwikkeling is en zijn gevestigd in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel. Wij zijn recent verhuisd naar een nieuwe zelfstandige locatie waar wij vijf volledig ingerichte spreekkamers ter beschikking hebben. In het pand waar zij zitten zijn ook een dermatoloog, een kaakchirurg, een tandarts en orthodontist gevestigd.

Onze praktijk bestaat uit drie assistentes, een POH-Somatiek (praktijkondersteuner huisarts voor patiënten met suikerziekte, longziekten en (risico op) hart- en vaatziekten) en twee huisartsen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid voor POH-GGZ (dit is laagdrempelige psychologische hulpverlening) via drie psychologen die hier bij ons aan de Linie gevestigd zijn. Sinds 1 januari 2017 hebben wij een verpleegkundig specialist in onze praktijk, dit is een verpleegkundige met een aanvullende opleiding, die zelfstandig spreekuur doet voor eenvoudige huisartsgeneeskundige kwalen. Daarnaast hebben wij een leerling doktersassistente in dienst sinds juni 2017.

Wij hebben speciale spreekuren voor patiënten met suikerziekte, hart- en vaatziekten en longziekten. Binnen de praktijk hebben wij ook de mogelijkheid om hartfilmpjes te maken, 24-uurs bloeddrukmetingen te doen, longfuncties te maken, bloed te prikken en een herhaalreceptenlijn waar u 24 uur per dag uw herhaalrecepten kunt inspreken. Daarnaast kunnen we ook onderzoek doen naar de doorstroming van de bloedvaten en naar ritmestoornissen, waarbij de mogelijkheid bestaat om een kastje mee te krijgen voor 3 weken. Zo zijn wij continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dokter van Santen en zijn vrouw zijn christelijk en onze praktijk voert daarom geen euthanasie uit. Palliatieve sedatie wordt wel toegepast.

Vanaf 2012 doen wij mee met het PlusPraktijk label van Achmea, dat betekent dat wij op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur doorlopend geopend zullen zijn en j zullen ook starten met een extra ochtendspreekuur op donderdag van 07.00 uur tot 08.00 uur en een avondspreekuur op dinsdag van 17.00 uur tot 18.30 uur.

Ook bieden wij de mogelijkheid om via een speciale internetapplicatie middels uw digi-d in te loggen in deel van uw eigen medische dossier en zodoende uw medicatie overzicht in te zien en deze uit te draaien, digitaal een afspraak te maken, medische vragen stellen en uw herhaalrecepten digitaal te bestellen. In loggen gaat via de site www.MijnGezondheid.net een beveiligde verbinding middels inlogen met uw DIGID met pincode. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit doorgeven aan de assistente en zullen wij uw dossier activeren hiervoor of kunt u zichzelf aanmelden via deze link.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Met vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Van Santen