Beste patiënt,

Sinds kort maken wij, bij Huisartsenpraktijk Van Santen, gebruik van een nieuw telefoonsysteem met een keuzemenu wanneer u ons belt.

Wij bieden u hiermee de mogelijkheid om niet meer te hoeven wachten in de wachtrij aan de telefoon. Wij kunnen u terugbellen! Uiteraard heeft u ook altijd nog de keus om wel te blijven wachten, maar de wachttijd is hetzelfde als de terugbeltijd. Als u kiest voor terugbellen verliest u dus niet uw positie in de rij.

Ook op momenten dat wij de telefoon niet direct kunnen beantwoorden zullen wij u niet onnodig laten wachten. U krijgt dan automatisch een tijd waarop u wordt teruggebeld.

Er zijn een aantal zaken die u wel kunt regelen ook als wij gesloten zijn. Zo kunt u een herhaalrecept altijd aanvragen en kunt u 24 uur per dag uw afspraak annuleren mocht de afspraak niet meer nodig
zijn.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat we beter bereikbaar zijn en efficiënter omgaan met uw en onze tijd zodat wij ‘nog’ meer aandacht voor u als patiënt hebben.

Luistert u daarom de eerste keer dat u belt goed naar de keuzes in het menu.

Voor uw gemak hebben we de keuzes hier voor u op een rijdje gezet.

Algemene informatie

Nieuwe ontwikkelingen

Voor het laatste medische nieuws en info  van onze praktijk bezoek ook onze faceboek pagina: https://www.facebook.com/huisartsenpraktijkvansanten 

Het is nu ook mogelijk om online een aantal medische zaken te regelen via MijnGezondheid.net, meer informatie hierover vind u bij het tabblad praktijkinformatie.

Wij hebben om het functioneren van onze praktijk te verbeteren een aantal praktijkregels opgesteld. Deze zijn hier in te zien en zullen per 1-2-2014 geldig zijn. Een van de veranderingen is het invoeren van een wegblijftarief van 10 euro per afspraak aangezien we steeds vaker zien dat mensen afspraken maken maar in het geheel niet komen opdagen of veel te laat afbellen daarvoor, wat een grote belemmering is voor het goed functioneren van onze praktijk.

 

Logo Verwijswijzer

De Verwijswijzer Rotterdam is bedoeld voor alle inwoners, huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes van de gemeente Rotterdam en omgeving. Op deze website kunt u voor veel aanvragen van voorzieningen en hulpmiddelen vinden hoe u nu verder moet. Bij de aanvraag van veel voorzieningen, hulpmiddelen, vergoedingen en uitkeringen wordt gevraagd naar uw gezondheidstoestand, naar uw ziekte of uw handicap. Het lijkt dan voor de hand te liggen om naar uw huisarts te gaan om een medische verklaring. Uw huisarts weet immers meestal veel over uw gezondheid of ziekte. Helaas wordt u dan vaak teleurgesteld door uw huisarts: deze vertelt u dat hij of zij geen medische verklaring mag geven.

 

Zorgkaart Nederland biedt een onafhankelijk overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Deze website biedt tevens de gelegenheid om uw zorgverlener en/of een organisatie (ziekenhuis, praktijk, zorgcentrum) te waarderen. Zorgkaart Nederland is een initiatief van Bohn Stafleu van Loghum (BSL) en de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF) en wordt gesteund door Zilveren Kruis Achmea.